Verkocht

Accommodatie bestaande uit 3 appartementen, ref. 2023029

Drietal woningen temidden van een golfbaan, zeer geschikt voor verhuur.

Enkele jaren geleden is een boerderij getransformeerd in een drietal appartementen. Deze modern ingerichte woningen omvatten in totaal 6 slaapkamers en een woonoppervlakte van 190 m2.

Appartementen

Het grootste huis, van 80 m2 telt 2 slaapkamers met badkamer en toilet op de eerste verdieping. Op de begane grond een ruime woonkamer met een volledig ingerichte keuken, en toegang tot een privé tuin met terras.

Het tweede huis bevat op de begane grond 1 slaapkamer, een living, keuken en een terras. Op de mezzanine bevindt zich een tweede slaapkamer.

De derde woning telt eveneens 1 slaapkamer, een badkamer, een living met keukengedeelte en een terras. Op de eerste etage een mezzanine.

Schuur

Een grote schuur en tuin maken het geheel af.

De schuur kan gebruikt worden voor het houden van recepties, of voor opslag.

Het geheel leent zich met uitstek voor verhuur. Momenteel vindt verhuur van 2 van de 3 woningen gedurende het hele jaar plaats.

Omgeving

In de omgeving is veel te zien, denk aan de talrijke kastelen, de dorpjes met lokale markten, en daarnaast kun je genieten van lokale wijnen bij de vele wijnproeverijen. Voor sportliefhebbers is er de 18 holes golfbaan, de mogelijkheid om te kanoën, en mountainbiken.

Ook de wandelaars komen aan hun trekken. Er zijn in de omgeving namelijk diverse wandelingen uitgezet, waarbij je in alle rust kunt genieten van de natuur.

Kenmerken

Vraagprijs 375.000
Type object Vakantiedomein
Slaapkamers 6

Oppervlakte

190 m²

Perceel

6129 m²

Aantal kamers

7

Locatie

Charente

€ 375.000

Contact opnemen

Mireille Bosscher Telefonisch bereikbaar op + 31 (0)6 29395700