Makelaar mét juridische kennis van de Franse markt

Onze liefde voor Frankrijk is ontstaan door de rust die wij daar als drukke ondernemers ervaren.

Een passende nieuwe eigenaar voor uw huis

Het verkopen van een huis in Frankrijk vraagt om specifieke kennis en ervaring. Daarom helpen wij u graag vanuit onze kennis van de Franse markt, cultuur én wetgeving met de verkoop van uw huis. Of het nu gaat om een appartement, villa of fermette. Wij gaan verder dan uw woning op onze website plaatsen door gebruik te maken van ons brede, internationale netwerk. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

Uw droomhuis kopen

Een huis kopen is een heel proces, zeker als dit een huis in het buitenland betreft. De taal, andere cultuur en wetgeving brengen extra uitdagingen met zich mee. Daarom helpen wij u graag om uw huis in Frankrijk te vinden. Doordat wij kennis van de Franse wet en cultuur in huis hebben en de taal spreken, kunnen wij helpen met het hele pakket van A tot Z. 

Wij gaan op zoek naar uw droomhuis wanneer deze nog niet in ons huidige aanbod te vinden is. Wij doen al het voorwerk zodat u slechts één keer naar Frankrijk reist om het huis te bezichtigen.

Laatste nieuwe woningen

€ 495.000

Verkocht

Verlaagd in prijs

19-eeuwse woning in de Loiret

Karaktervol huis uit de 19e eeuw, met ruime tuin.

€ 595.000

Verkocht

Verlaagd in prijs

Maison de Maître in de Aube

Sfeervol herenhuis met bijgebouwen en een bosrijk park.

€ 1.390.000

Verkocht

Verlaagd in prijs

Kasteel met groot terrein in de Haute-Saône

Prachtig kasteel uit de 15e eeuw, met meerdere bijgebouwen.

Vind uw droomwoning

Een huis kopen is een heel proces, zeker als dit een huis in het buitenland betreft. De taal, andere cultuur en wetgeving brengen extra uitdagingen met zich mee.