Verkocht

Luxueuze villa op Village le Chat in de Charente, ref. 2022007

Op een prachtig in de natuur opgenomen vakantiepark in de Charente in Frankrijk, staat deze luxueuze villa.

Een zeer goed onderhouden villa van bouwjaar 2002, gebouwd met gevoel voor de betere materialen en omgeven door een geweldige tuin van meer dan 3000 m² met een mooi uitzicht op de tuin, bossages en étangs. Binnen de ommuring ligt een parkeerplaats voor 3 auto’s met de mogelijkheid om elektrisch op te laden.

Het huis met zwembad van 50m² hebben de eigenaren in eigen opdracht met een lokale architect laten bouwen. Het ontwerp van de tuin is eveneens van een lokale tuinarchitect. Vrijwel alle gevelopeningen zijn voorzien van luiken of rolluiken, hetgeen het binnenklimaat zowel in de zomer als de winter beter beheersbaar maakt.

Woonkamer

De woonkamer verdeelt de woning in een linker en rechter vleugel, die elk over een afzonderlijke warmwaterboiler beschikken. 

In de rechter vleugel bevindt zich de keuken die via twee dubbelzijdig draaiende deuren kan worden bereikt. De keuken en apparatuur zijn 3 jaar jaar geleden vernieuwd. Dat geldt ook voor apparatuur in de aangrenzende bijkeuken en de keuken in het appartement beneden.

Meubels

De meubels zijn niet in de prijs inbegrepen, en kunnen worden overgenomen.

Slaapkamers

De ouderslaapkamer is voorzien van air conditioning en aansluitend over een eigen badkamer. 

De badkamer beschikt over een ligbad, toilet en een badmeubel met twee wastafels.

De kamer die grenst aan de veranda heeft een (nieuw) tweepersoons bed en de andere kamer heeft twee éénpersoonsbedden. 

Woonkamer

De woonkamer geeft aan de achterzijde via twee schuifpuien toegang tot de veranda die maar liefst 18 meter breed is. Hier kun je heerlijk met gasten vertoeven. Bovendien is er een scherm aanwezig wat zorgt voor schaduw.

Zwembad

Het zwembad wordt verwarmd via een zonnen collectoren systeem; ook is er een electrisch verwarmingssysteem aanwezig, mocht het gebruik daarvan wenselijk zijn. Daarnaast bevindt zich op het park een zwembad wat toegankelijk is voor bewoners en huurders.

Appartement

Het appartement heeft een keuken/woonkamer met een slaapbank voor twee personen. Aansluitend is er een ruime slaapkamer met een tweepersoons bed en een éénpersoonsbed. Deze kamer is ook bereikbaar via een buitendeur.

Berging

Tot slot is er in de onderbouw een grote berging, waarin de techniek van het zwembad is ondergebracht. Prima opslag ook voor al het buitenmeubilair in de winter.

De tuin

In de tuin is een zitje met een hardstenen halfronde bank met verlichting voor de donkere dagen. Verder tref je een jeu de boules baan, waar je in alle rust een balletje kunt gooien.

Het park

In het meer mag alleen gevist worden door eigenaren van het park. Dit geldt ook voor het gebruik van het strandje, de speelelementen en de andere voorzieningen op het park waaronder zwembaden, tennisbanen, een voetbalveld, volleybalveld, midgetgolf. Het beheer en onderhoud is in handen van de Vereniging van Eigenaren, waarvoor men op dit moment jaarlijks een bijdrage betaalt van € 1250.

Kenmerken

Vraagprijs 325.000
Kamers 7
Slaapkamers 4
Badkamers 2

Oppervlakte

163 m²

Perceel

2279 m²

Aantal kamers

7

Locatie

Écuras

€ 325.000

Contact opnemen

Mireille Bosscher Telefonisch bereikbaar op + 31 (0)6 29395700