Verkocht

Vakantiehuis op Village le Chat (Charente), ref. 2023023

Heerlijk vakantiehuis voorzien van terras en balkon, op een park met vele voorzieningen.

Op het park Village le Chat staat dit vakantiehuis. Het telt 2 slaapkamers, een badkamer en een royale woonkamer. Het terras en het balkon zijn bij uitstek geschikt om te genieten van de rustige omgeving.

Het park ligt middenin in de natuur, je bent omgeven door meren en bossen. Ideaal voor liefhebbers van wandelen, fietsen. Ook zeer geschikt als je houdt van het bezoeken van kastelen, wanneer je een liefhebber bent van dorpjes met markten, en wijnproeverijen.

Op het park tref je onder meer een zwemmeer, vismeer, speeltuin, sportvelden, midgetgolf en zwembaden aan. Voor elk wat wils!

Je kunt uiteraard de vakanties hier doorbrengen, daarnaast is het zeer interessant als belegging. Zo kun je al gauw 8-10 weken per jaar de woning verhuren. Mocht je er zelf willen wonen, dan is dat mogelijk, permanente bewoning is toegestaan.

De eigenaren zijn lid van een vereniging van eigenaren (ASL). De parkkosten bedragen jaarlijks 1.250 euro. Deze kosten zijn met name bedoeld voor het onderhoud van de wegen, van de sportvelden en de zwembaden.

Op loopafstand bevindt zich een restaurant, naast de golfbaan. Uit eigen ervaring kunnen we dit van harte aanbevelen.

Kenmerken

Vraagprijs 115.000
Type woning Vakantiehuis
Slaapkamers 2
Badkamer 1

Oppervlakte

55 m²

Perceel

200 m²

Aantal kamers

3

Locatie

Ecuras

€ 115.000

Contact opnemen

Mireille Bosscher Telefonisch bereikbaar op + 31 (0)6 29395700