Verkocht

Sfeervolle woning in de Mayenne, ref. 2024009

Royaal woonhuis met bijgebouwen, met zorg gerestaureerd.

Op slechts 5 kilometer van Evron (station), 30 kilometer van Laval (TGV-station), staat dit zeer mooie pand, bestaande uit een hoofdgebouw en verschillende bijgebouwen, volledig gerestaureerd (sinds 2000) met smaak en kwaliteitsmaterialen ingericht, midden in een park van 1,5 hectare.

De hoofdwoning omvat ongeveer 217 m² verdeeld over en twee niveaus.

Begane grond: een entree, een grote lichte woonkamer (woon-eetkamer) met open haard en toegang tot een veranda, een ingerichte en semi-onafhankelijke keuken met toegang tot de veranda, een toilet, een gang die leidt naar drie slaapkamers, een badkamer (met douche), een berging, een grote veranda (gebouwd in 2015, verwarmd en met een oppervlakte van 29 m²).

De eerste verdieping: een slaapkamer, een grote kamer in gebruik als slaapkamer-woonkamer met badkamer en apart toilet, een gemakkelijk in te richten zolder (40 m²).

Dubbele beglazing door het hele huis. Verwarming door middel van een warmtepomp. Vloerverwarming en airconditioning op de begane grond.

Verder beschikt dit karaktervolle pand over twee bijgebouwen: het eerste met een oppervlakte van circa 120 m², omvattende een zolder, twee garages, een tweede opslagruimte met zolder, een aangrenzende carport (de daken en gevels zijn onlangs vernieuwd);

de tweede, met een afmeting van 35 m², omvat een wasruimte, een stookruimte, een berging (dak en gevels vernieuwd) met zonnepanelen op het dak.

Omheind en bosrijk park met een oppervlakte van 15.000 m² met een vijver van 1000 m².

Ideaal gelegen, in een rustige en zeer aangename omgeving, heeft dit karaktervolle pand vele mogelijkheden en ligt dichtbij alle voorzieningen (winkels, scholen, treinstation, artsen, enz.).

Kenmerken

Vraagprijs 495.000
Type object woonhuis
Slaapkamers 5
Badkamers 2

Oppervlakte

217 m²

Perceel

15.000 m²

Aantal kamers

8

Locatie

Evron

€ 495.000

Contact opnemen

Mireille Bosscher Telefonisch bereikbaar op + 31 (0)6 29395700