Verkocht

Pastorie in de Haute-Saône, ref. 2023019

Deze gerenoveerde pastorie biedt zeer veel ruimte en daarmee tal van mogelijkheden.

Deze gerenoveerde pastorie kan een unieke manier van leven bieden, met diverse voordelen zoals rust, stilte en een gevoel van authenticiteit, weg van de drukte van de stad. Het biedt zeer veel ruimte en daarmee meerdere mogelijkheden (denk aan B&B, een kantoor aan huis, of aan een atelier aan huis). Eenmaal in de pastorie sta je werkelijkheid versteld van de ruimte die de voormalig eigenaren (Nederlanders) gecreëerd hebben.

Voor het woongedeelte komen we binnen via een grote entree, met een open eetkamer, hetgeen je leidt naar de woonkamer en de keuken (ca. 80M²) met open haard, een groot kantoor, een slaapkamer met douche en toilet.

Op de eerste verdieping tref je een gewelfde mezzanine, 4 slaapkamers, en een zeer ruim appartement aan, alsook een atypische badkamer met douche en bad.

De gewelfde kathedraalachtige kelder van 80 m² zal de liefhebbers van mooie wijnen bekoren. Ook kun je denken aan het geven van diners in deze bijzondere ruimte.

Naast de kelder bevindt zich de garage en stookruimte. Een houtschuur volledig in hardsteen als bijgebouw (mogelijkheid van een broodoven).

Het karakter en de uitgestrekte ruimtes zullen diegenen tevreden kunnen stellen die op zoek zijn naar vrijheid, rust en een vredig leven op het platteland.

Een omheinde privétuin met meerdere terrassen, biedt een zeer fraai uitzicht over de landerijen.

Voorzieningen zijn aanwezig op slechts enkele minuten afstand, in Corre.

Kenmerken

Vraagprijs 299.000
Type object voormalig pastorie
Slaapkamers 6
Badkamers 2

Oppervlakte

300 m²

Perceel

1800 m²

Aantal kamers

10

Locatie

Demangevelle

€ 299.000

Contact opnemen

Mireille Bosscher Telefonisch bereikbaar op + 31 (0)6 29395700