Verkocht

Gerestaureerde dorpswoning in de Bourgogne, ref. 2023033

Fraaie dorpswoning, met zorg gerestaureerd.

Schitterend gerestaureerd dorpshuis in de Bourgogne. In een aangenaam dorp in Yonne, op 10 minuten van Saint-Sauveur en Puisaye en Toucy, ligt dit zeer fraaie dorpshuis, gerestaureerd met smaak en hoogwaardige materialen.

Het telt twee etages en omvat 317 m².

Op de begane grond: een entree, een grote keuken-eetkamer, modern en uitgerust, een eetkamer, een zeer grote woonkamer met bar, kachel en toegang tot een pergola, een kamer (te gebruiken als kantoor), een bijkeuken/linnenkamer, een badkamer, en een toilet.

Op de eerste verdieping: een master suite met kleedkamer en doucheruimte, vier slaapkamers, waarvan één met doucheruimte, een badkamer, toilet, een tv-lounge.

Op zolder: een zeer mooie gewelfde kelder.

Deze karaktervolle woning met verfijnde decoratie en kwaliteitsvolle restauratie beschikt over twee onafhankelijke gastenkamers met badkamer (20 m²) en twee gemakkelijk in te richten bijgebouwen, en tenslotte een omheinde tuin met bomen van ongeveer 1700 m².

Instapklaar, geen werk nodig.

Ideaal gelegen, dicht bij alle voorzieningen en in een even aangename als landelijke omgeving, is dit huis gericht op liefhebbers van de Bourgogne.

Slechts 35 minuten van Auxerre en 2u15 van Parijs.

Ideaal als gezinswoning of een bed & breakfast activiteit.

Kenmerken

Vraagprijs 349.000
Type object dorpswoning
Slaapkamers 7

Oppervlakte

317 m²

Perceel

1500 m²

Aantal kamers

11

Locatie

nabij Saint-Sauveur

€ 349.000

Contact opnemen

Mireille Bosscher Telefonisch bereikbaar op + 31 (0)6 29395700