Verkocht

Elegante villa in de Vogezen, ref. 2022005

Deze elegante villa in de Vogezen, voorzien van een ruime tuin en een zwembad, bevindt zich nabij een ski gebied.

In de Vogezen, nabij het ski dorp La Bresse, staat deze elegante villa met rieten dak. Het dak is gerenoveerd in 2012. In de grote woonkamer van 60 m2 wordt binnenkort een nieuwe kaard geïnstalleerd. De lichtinval via de vele ramen maakt het een heerlijke kamer met fraai uitzicht.

Indeling villa

In totaal telt de woning 6 kamers, waarvan 4 slaapkamers, 1 ruim kantoor, 1 badkamer en 1 douche. De badkamer wordt op korte termijn door de eigenaren vernieuwd. De keuken is volledig ingericht. Een deel van de meubels kan worden overgenomen. In het souterrain is een garage en een kelder, met volop ruimte voor een sauna en wijnvoorraad.

Instapklaar

Wat met name opvalt aan de woning is de staat van onderhoud, hier valt niets op aan te merken. Zoals de eigenaren het verwoorden: een koper hoeft enkel zijn koffers met kleding mee te brengen.

Tuin

Buiten bevindt zich een ruim terras, en een zwembad. Dit zwembad van 40 m2 is overdekt. Voor eventuele vrienden die komen logeren, staat een chalet in de tuin ter beschikking van maar liefst 20 m2. Het terrein beslaat 7561 m2. Hiervan is een deel bebouwbaar met een eigen toegang tot de weg. Het terrein behoeft weinig onderhoud, de bomen bieden volop schaduw in een warme zomer. Zonodig is in het dorp een tuinman / zwembadman aanwezig voor het onderhoud.

In het dorpje Saulxures-sur-Moselotte treft u diverse winkels en restaurants aan.

Kortom: een ideale woning voor ski liefhebbers, fietsers, wandelaars en rustzoekers! Of het nu gaat om een vakantiehuis of om permanente bewoning.

Kenmerken

Vraagprijs 445.000
Type object villa
Woonoppervlakte 179
Slaapkamers 4

Oppervlakte

179 m²

Perceel

7561 m²

Aantal kamers

6

Locatie

nabij La Bresse

€ 445.000

Contact opnemen

Mireille Bosscher Telefonisch bereikbaar op + 31 (0)6 29395700